onsdag 26 november 2014

Lilla Mörby är onekligen en skum plats...

En kvinna har hittats död i en husvagn i Lilla Mörby, den lilla "ön" mitt i åkern på Väsbyvägens vänstra sida när man passerat infarten Teknikvägen på den motsatta sidan - strax före flygfältet.

Polisen larmades kl 17.05 och är tillsammans med tekniker på plats på det avspärrade området. Kvinnan hittades enligt uppgift blodig vilket gör att man misstänker att hon mördats.   

Lilla Mörby är ett ökänt tillhåll för allsköns märkliga individer som exempelvis illegala invandrare från såväl öst som Afrika. Den som någon gång varit där har lätt kunnat konstatera att det stundtals har bott människor i allt från containrar till förråd och uppställda husvagnar runt den gula huvudbyggnaden. 

Snett emot Lilla Mörby ligger industriområdet Vargmötet (en vikingatida avrättningsplats) där två ryssar mördades av en tredje ryss den 3 maj 2008.

12 kommentarer:

 1. Jag var nästan orolig ett tag ...

  SvaraRadera
 2. Det var rart av dig, Verutschkow. Nu går ryktet på byn att det inte var mord. Jag vet inte. VI får väl se...

  SvaraRadera
 3. Ryktet säger nu att det faktiskt var mord, att det i husvagnarna i Lilla Mörby pågick försäljning av sexuella tjänster och att damen som fick sätta livet till var affärsidkare.
  Någon som vet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så var de inte , med tiden kommer mer info säkert komma ut men tills vidare kan ja inte säga mer än att ryktena inte stämmer

   Radera
  2. De enda sanna är att de var ett mord

   Radera
  3. Det stämmer inte! Ohederligt att sprida sådan dynga?

   Radera
 4. Men prata ur skägget, fegisar!
  Igår åkte jag med en taxichaufför som sa att offret var proffs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sluta spekulera! Kvinnan som avled av sjukdom har familj som har det nog svårt utan er spekulerande hyenor.

   Radera
 5. Du verkar vara en trevlig prick Annika Krohn-Hansen...

  SvaraRadera
 6. Hej Monica, jag blir ledsen när jag läser det som är skrivet ang detta ämne..kvinnan som dog var en nära vän till mig och har 3 barn som kan surfa runt på nätet..det känns inte så lyckat?
  Hon var en stark person och personlighet och anledningen till att hon bodde där hon bodde(tillfälligt) var för att samla ihop sig till ett nytt liv och ny framtid-tak över huvudet..
  Jag har ingen aning om det varit prostitution på området men en sak vet jag efter att ha känt kvinnan sen hon var liten så kan jag säga att DET höll hon INTE på med..
  Sorgligt det som hänt för alla berörda när det var en olyckshändelse som gjorde att hon fick avsluta sitt liv alldeles för tidigt (R I P) och då är det bekräftat att det var inte mord eller självmord.

  SvaraRadera