torsdag 19 november 2009

Tobbe Ek till London...

Tidningen Journalisten skriver:
19 november 2009
Torbjörn Ek blir Aftonbladets nya utrikeskorrespondent i London.
Han har gjort webb-TV på Aftonbladet sedan 2005. De senaste åren som nöjesreporter med Melodifestivalen och Idol som specialområden. Dessförinnan har han bland annat varit TV-producent på Utbildningsradions program UR-akademin och Skolakuten, radiopratare på Lugna favoriter och researcher på Sveriges Televisions vetenskapsprogram för barn, Hjärnkontoret.

Grattis Tobbe!
Mycket vatten har runnit under broarna sedan du påbörjade din utbildning och intervjuade mig som första skoluppgift (med det gräsligaste resultat). Du har varit jättejättebra som nöjesreporter i Aftonbladet. Och du är verkligen en gullig kille värd all framgång. Det ska bli kul att få följa din vidare karriär. Lycka till i London och glöm för guds skull inte att dricka champagne i The Eye. Har man inte gjort det har man inte sett London, sägs det.
För den som händelsevis inte begriper vad detta gör i Vallentunabloggen...
Tobbe är son till trevlige bonden Björn Ek på Lindönäs gård - han med flygfältet och den lilla gula flygmaskinen, ni vet - och hans ex Elaine Ek i Vallentuna. Lokalt är han kanske mest känd som entusiastisk skådis i Tellus Hjältar när det begav sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar