söndag 1 februari 2009

Lokalpressen igen - rena soppan ibland!

För några månader sedan diskuterade vi ivrigt lokaltidningarna i och runt Vallentuna. Dags igen kanske att ta upp denna tråd. Vilken tidning speglar bäst vad som händer i Vallentuna och hur gör dom det?

Steget har sedan sist
tveklöst stärkt sin position som den ledande tidningen för Vallentunaborna. Vad man tyvärr blivit sämre på är att sköta sin hemsida och där lägga ut tidningen för dem som vill läsa den på nätet. Senaste numret (29 januari) är ännu ej utlagt och dessutom kom det inget mail till oss som prenumererar på nätvarianten! För 14 dagar hände samma sak! Uselt skött helt enkelt!

Mitti har tappat stinget
när det gäller att spegla Vallentuna. En rent av sorglig tidningsprodukt med uppenbart enda syfte att sälja annonser!

Weekendbladet dök ju upp
med buller och bång men har nu saligen avsomnat sedan de gjort ett enda nummer (eller var det två) och dragit in annonspengar. Likt förbannat ligger deras hemsida kvar med samma gamla nummer som i oktober/november och dessutom med en prislista och utgivningsplan för kommande nummer! Ta bort hemsidan för bövelen!

En ny cool tidning
är enligt Uffes blogg "Allt om Vallentuna" på gång. Jag citerar: "En av de stora kundtidningsföretagen i Stockholm är på gång med en riktigt häftig tidning som kommer att utges i norrort. Med tanke på företagets nätverk och starka annonsörer lär det bli en riktigt spännande tidning att läsa. Den kommer att vara som ett magasin med många snygga bilder. Först kommer tidningen ut i Lidingö, Täby och Danderyd. Men Vallentuna finns också med i planerna...Håll ögonen öppna för denna tidning. Jag har hört att det kommer att vara grymma reportage i den."

Häftig tidning..., snygga bilder..., grymma reportage!
Jo jag tackar jag! Förmodligen blir det här - liksom Weekendbladet - en engångsföreteelse! Jag uppmanar i all välmening alla företagare: Håll i annonspengarna! Låt er inte luras en gång till!

1 kommentar:

  1. Ja...
    Vart tog Weekendbladet vägen?
    Vore kul med ett nytt nummer. Av tidningen alltså!

    SvaraRadera