tisdag 10 februari 2009

Är det inte dags att strunta i alla Dysterkvistar...som inte ser något ljusning alls i tillvaron? Så fort man slår upp en tidning eller kollar nyhetsprogrammen på TV så dyker dom upp i oräkneliga antal, dessa förståsigpåare som tror sig veta allt oavsett vilket ämne de uttalar sig om.

OK, tiderna är tuffa nu, men allt kan ju inte vara så nattsvart som alla dessa välbetalda experter siar om. Och ju mer svarta rubriker dessa herrar åstadkommer, desto mer skada gör dom.


Varför försöker media inte leta upp de positiva signaler som trots allt finns och skriva och berätta om sådant som för oss framåt?

Hjulen i industrin måste börja rulla igen - det är ju helt solklart. Alla måste jobba konstruktivt för att det sker snabbt. För att företagen ska våga satsa framåt gäller det att tänka bort Dysterkvistarna och börja tänka positivt i stället!

1 kommentar:

 1. VÅREN MED ALLT SITT GRYENDE NYLIV I KUBIKERNAS KUBIK JOBBAR PÅ ATT VI ALLA SKA VAKNA UR VÅRA DVALOR OCH GLÄDJAS ÖVER livets kraft ! ! !
  Men hur lätt känns det, då Sverige utsätts för det ena dådet efter det andra i s.k "Hedersära" och "Gänguppgörelser" och "Vapenhot i rån" och "kravaller" och "Överfall av försvarslösa gamla" mm mm mm
  VARTHÄN är vårt svenska samhälle på väg?
  Ja, världssamhället... ...
  Jag förtvivlas!
  Jag vill defintivt inte detta i vårt etiska, moraliska och medmänskliga ursvenska Sverige!!!!
  Varför går saker så fel? Missförstånd? Besvikelser? Agitation?
  Jag förtvivlas och gråter över mänsklighetens förfall.
  Låt oss behålla var heder och ära.

  SvaraRadera