onsdag 4 november 2015

Rickard Nordstrand till Vallentuna!

Jag ser att kommunen ska ha någon slags skaffa-jobb-seminarium i kulturhuset på tisdag den 10 november. Det ska till och med inledas med mingel. Hoppas de bjuder på något riktigt gott!

Det som föranleder mig att skriva några rader om detta är att en av de medverkande är Rickard Nordstrand, flerfaldig världsmästare i thaiboxning och numera framgångsrik jobbcoach vid sidan av karriären som Mikael Persbrandts personliga stuntman. Ja, om sanningen ska fram så är han minsann efterfrågad även av Hollywood.


För en gångs skull har en beslutsfattare med huvudet på skaft i Vallentuna förstått att man inte alltid behöver gå över ån efter vatten.
Och kanske framför allt att det fanns duktigt folk här innan de själva klev av tåget och började kalla sig experter, som den kloke hembygdsmannen Karl-Erik Mörk så ofta sa. Det är därför särskilt roligt att hälsa Rickard Nordstrand välkommen hem. Så här såg han ut när han var liten och gick på Östra Ormsta dagis.

Tidningen Mitti har med anledning av besöket intervjuat Rickard i veckans tidning. Den som vill veta mer kan slå sig lös på Hemmets Veckotidning nr 42 som är ute i handeln nu. I den finns också ett reportage om Rickard Nordstrand. Trevlig läsning!


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar