onsdag 21 november 2012

För jävligt!

 Misshandel i centrum
Så var det dags igen! I lördags kväll blev en man i 30 års åldern grovt misshandlad i centrum. Mannen och hans fru var på väg från en restaurang efter att tagit ett glas vin. Utanför möttes dom av tre killar i 20-25 års åldern som gav sig på mannen. Mannen fick ta emot ett flertal slag och sparkar.
Mannen förlorade medvetandet efter att han blivit nerslagen och slagit huvudet i asfalten. De tre männen gav inte upp utan fortsatte enligt vittnen som Vallentuna Nya pratat med att sparka mot mannens ögon och huvud. Till slut lyckades några personer att få bort mannen, och kallade på ambulans. Mannen vårdades under lördagsnatten på sjukhus. Mannen har nu fått lämna sjukhuset.
/ Peter Pettersson Vallentunas lokaltidning
Vi behöver flera poliser som kan göra annat än att bara vara med på marknader och visa barn polisbilen!

4 kommentarer:

 1. Ska man behöva utrusta sig med harnesk, brynja o medletidsrustning för att våga gå ut och äta på restaurang, handla i kvällsöppna butiker, ta ut penbar ur bankomater eller i allmänhet röra sig ute i samhället alla tider på dygnet???????

  VAD händer?

  SvaraRadera
 2. Vart är polisen en lördagskväll i vallentunacentrum???

  SvaraRadera
 3. Vart är polisen en lördagskväll i vallentuna?

  SvaraRadera
 4. Det är väl åt helvete hur det gått med lugna Vallentuna, hälsar jag från Italien. Skainte vanligt folk få gå ifred en vanlig kväll. Fram för fler Poliser och med befogenheter.

  P Drugge

  SvaraRadera