söndag 18 november 2012

Äldre herre stal från mördade Joakim...

Bilderna på den vedervärdige rånaren som länsade fickorna på och lämnade en berusad man på tunnebanespåret att dö har visats över hela världen. Sällan eller aldrig har någon påvisats ha sådan brist på empati. Det spelar liksom ingen roll hur mycket personen i fråga sedan gråter och snörvlar i domstolen - för det gjorde han ju - han kommer ändå aldrig att bli trodd. Han grät för sin egen skull och inte för offrets.

För någon månad sedan mördades 22-årige Joakim Karlsson i Vallentuna medelst 8 knivhugg och att tre unga utsocknes nazister helt enkelt stampade ihjäl honom. Ljusen brinner fortfarande bland blommorna på mordplatsen mellan Apoteket och ICA. För en stund sedan kom tidningen Vallentuna Fria i brevlådan och med den följande artikel:


En "äldre herre" har alltså först gått in på ICA och hämtat en blompåse. Sedan har han gått ut till minnesplatsen där Joakim Karlsson stampades till döds och stulit två blombuketter!
Kan man vara tarvligare, snålare och mer empatilös?!
Det är i alla händelser att lira i samma avskyvärda division som tunnelbanerånaren.

- Man kan ju säga att den som överraskande fick blommor av sin man i måndags kanske ska be att få se kvittot, säger vittnet till Vallentuna Nya.

Någon ska, enligt tidningen, ha fotograferat mannen med sin mobiltelefon. Vallentuna Nya har av någon anledning avstått från att publicera bilden. Maila den till mig så ska jag ta mig en funderare på om den kan läggas ut här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar