torsdag 1 december 2011

Ryktesspridningen är i full gång...

Medan 17-åringen kämpar för sitt liv på sjukhuset och 20-åringen sitter i stenhårda förhör hos polisen är ryktesspridningen om orsaken till dådet i full gång.
Den knivskurne pojken är elev vid Vallentuna gymnasium.
Den anhållne är enligt uppgift 20 år och arbetar som rörmokare.
Såväl den anhållne som offret är väl kända av polisen och tidigare dömda för brott.

Vallentunabloggen har nåtts av uppgifter om att det rör sig om en uppgörelse i den så kallade undre världen, narkotikaaffärer och obetalda skulder.
Kommentarsfunktionen är på. Det är med andra ord fritt fram att även anonymt lämna tips här på bloggen.


Crime News skriver:
Den 20-årige misstänkte gärningsmannen greps under onsdagen skäligen misstänkt för mordförsöket på Vallentuna gymnasium.
VALLENTUNA. Den misstänkte 20-åringen är sedan tidigare dömd för bland annat narkotikabrott, utpressning och brott mot vapenlagen.
På onsdagseftermiddagen greps han återigen, denna gången skäligen misstänkt för knivattacken på en 17-årig elev. Brottet rubriceras som mordförsök då gärningsmannen knivskar eleven på Vallentuna gymnasium tidigare på onsdagsförmiddagen.
Offret fördes efter attacken till sjukhus med ambulanshelikopter. 20-åringen kunde sedan gripas efter en stor polisinsats på onsdagseftermiddagen.
– Vi har flertalet patruller ute och söker på bred front. Vi vill ha in tips från vittnen som kan ha sett något, sa Anders Gyllander på Roslagspolisen till Nyheter24.
Enligt polisen var knivattacken inget vansinnesdåd då gärningsmannen verkar ha planerat mordförsöket, skriver Sveriges Radio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar