onsdag 8 december 2010

Polisrapporten vecka 48, 2010

Händelser i Vallentuna vecka 48- 2010


1. Brottby, stöld av bakre regskylt SEL100.

2. Lindgårdsvägen 28-29/11, inbrott i lb, bilstereo tillgripen, gärningsmannen har också skurit hål i samtliga däck på bilen.

3. Lindgårdsvägen Brottby, 29-30/11, skadegörelse bil, däcken sönderskurna.

4. Vadavägen, 24/11-1/12, skadegörelse, krossad ruta till tandläkarmottagning.

5. 1/12, Coop, snattare.

6. 1/12, 14.05-14.10, Bällstabergsskolan, inbrott i bil, bl.a väska med innehåll tillgripet, plånbok m div innehåll anträffat på parkeringsplats V-a C.

7. Parkering Söderhall, inbrott i bil, Någon har tagit sig in i bilen genom att krossa höger bakruta, öppnat handskfacket och slängt ut innehållet på golvet. Inget saknas vid anmälningstillfället.

8. Vadavägen, försök till inbrott, Okänd gärningsman har försökt att ta sig in målsägarens tandläkarpraktik. Anmälaren berättar att gärningsmannen har kastat en gatusten i ett fönster som leder in i väntrummet. Rutan är en okrossbar ruta, men trots det så det har blivit ett hål i den. Berättar att de hade påhälsning natten innan, detta är redan anmält och tror nu att det är försök att ta sig in i tandläkarepraktik. Gärningsmannen har ej varit inne i lokalen.

9. Ekebyvägen, försök till stöld ur bil, Målsägaren uppger att okänd gärningsman har försökt ta sig in i hans bil genom att slå sönder låskolven. Gärningsmannen har dock inte lyckats ta sig in.

10. 1 / 12 En person har försökt att tända eld på papper i ett klassrum i Karbyskolan. En lärare kom in i klassrummet och avbröt personen när han stod med en tändare som var tänd. Inga skador uppstod.

11. 4/12 Misshandel genom att okänd gärningsman skjutit med grön laser i en persons öga på Takpannevägen i Vallentuna. Brott mot strålskyddslagen genom att en okänd gärningsman innehavt och använt en grön laserpekare.

12. 5/12 Polispatrull beordrades till Vallentuna under natten till söndagen med anledning av att en person försvunnit från sin bostad vid Furulundsvägen. Personen hittades senare under morgonen ordentligt nedkyld men efter omständigheterna välbehållen och fördes till Danderyds sjukhus för observation.

Vallentuna 2010-12-06

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar