tisdag 15 juni 2010

Kommunchefen schappar...

Det ryktas att kommunchefen Ulf Strömstedt som var ny och oprövad så sent som i oktober förra året ska byta jobb och bli kommunchef i Hofors. Det framgår av ett mail från Hoforsbloggen som lyder så här:

"Hejsan Vallentunabloggen!
Jag sökte på vår nye kommunchef Ulf Strömstedt och fann er blogg med ett inlägg om honom:
http://vallentunabloggen.blogspot.com/2009/10/ny-kommundirektor-som-jagar-faglar.html
Ulf var den bäste av de fem kandidaterna kommunen hade att välja på och nu undrar jag om ni kan upplysa oss på Hoforsbloggen om hur han skött sitt arbete i Vallentuna. Har vi gjort ett klipp eller är det ytterligare en belastning för kommunen vi har att vänta oss?"

Jag har tyvärr ingenting att berätta utöver det som står under länken ovan. När mailet kom satt jag i telefon med Svein Tryti (V) men han vet ingenting heller. Frågan är om även Ulf Strömstedt likt flera andra av sina företrädare har fått kicken från jobbet som kommunchef eller ej. Kommunalrådet Örjan Lid är väl ingen drömarbetsgivare direkt. Som person må han vara en trevlig prick - det vet inte jag - men med så omfattande affärsintressen i Påtåker ska han definitivt inte ha någon maktposition i kommunen. Det är som upplagt för korruption så i valet måste han bort. Det kanske rent av var det som fick Ulf Strömstedt att lämna Vallentuna.
Om du har något att berätta för Hoforsbloggen så hittar du den här: http://hoforsbloggen.se/
Men glöm inte att skvallra här först...

1 kommentar:

 1. Hej Monica!
  Skulle jätte gärna vilja komma i kontakt med dig gällande Örjan Lid.
  Hur gör vi detta?
  Mvh Karin
  0708-917151

  SvaraRadera