söndag 24 februari 2013

Mördare åtalas...


Joakims misstänkta mördare åtalas

 
Nu åtalas en ung man som misstänks ha knivskurit och misshandlat 22-årige Joakim Karlsson till döds i Vallentuna förra året.
Samtidigt håller sig en av de misstänkta medgärningsmännen gömd - och söks av polis.

Åklagarens bevisning mot mannen är gedigen. Utöver en mängd vittnesuppgifter kommer även mängder med bildmaterial, telefontrafik och beslagtagna föremål att vändas mot den 18-årige mannen, som själv nekar till mordet.
Det var på natten den 21 september förra året som 22-årige Joakim Karlsson brutalt slogs ner och knivskars i centrala Vallentuna.
Expressen.se har tidigare rapporterat om den brutala misshandeln - som ledde till att Joakim Karlsson avled på sjukhus nio dagar senare.
På övervakningsfilmer som fått spridning, bland annat genom tv-programmet Efterlyst, ses hur tre män står runt den liggande Joakim - och hoppar på hans huvud. Fallet har rönt bred uppmärksamhet i hela landet.

Satt redan inne

Den åtalade 18-åringen satt redan häktad för andra brott när misstankar mot honom väcktes för mordet. Ytterligare två jämnåriga kompisar till mannen har misstänkts för inblandning i mordet, men mot en av dem har nu misstankarna släppts. Den andra av 18-åringens kompanjoner, en 21-årig man, har sedan dådet hållit sig gömd och söks av polisen, skäligen misstänkt för mord.

Expressen:
http://www.expressen.se/nyheter/joakims-misstankta-mordare-atalas/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar