torsdag 25 oktober 2012

Två gripna för mordet på Joakim Karlsson...

Uffe Lindeborg och Vallentuna Fria.se meddelar:

Två gripna för mordet på Joakim i Vallentuna centrum
Efterlyst kommer i kvällens TV-program att berätta att två personer gripits som misstänkta för mordet på Joakim Karlsson. Ytterligare en person är misstänkt för gärningen.
Efter några veckor av tystnad kring fallet med mordet på Joakim Karlsson som skedde i Vallentuna centrum 21 september verkar det nu gå framåt i utredningen.
Polisen har lyckats identifiera tre misstänkta och enligt uppgifter till Efterlyst ska två av dessa redan sitta häktade för andra våldsbrott. De misstänkta är inte från Vallentuna som många tidigare spekulerat kring.
De två häktade är i 20-årsåldern och från Stockholmsområdet. Den tredje personen är fortfarande på fri fot.
För mer information: Efterlyst TV 3 ikväll, klockan 21:00


Efterlyst i TV3:

Tre misstänks för mordet på Joakim

Dödsmisshandeln av Joakim kan vara på väg att klaras upp. Polisen har identifierat tre män som de tror ligger bakom mordet. I kvällens Efterlyst berättar vi om de senaste uppgifterna i mordutredningen. 21.00 på TV3.
Enligt uppgifter till Efterlyst sitter två av de tre personerna som är misstänkta för dödsmisshandeln på Joakim häktade för andra våldsbrott. De båda är i 20-årsåldern och bor i Stockholmsområdet. Ytterligare en person är identifierad men polisen har inte lyckats gripa honom. Enligt polisen är de tre männen inte bekanta med Joakim sedan tidigare.
Avled efter nio dagar
Det var i slutet på september som Joakim blev brutalt misshandlad i Vallentuna Centrum. Tre gärningsmän knivhögg Joakim i bröstet och stampade på hans huvud. Efter att ha legat på sjukhuset i nio dagar avled Joakim, 22 år gammal.
I kvällens Efterlyst berättar vi om de senaste uppgifterna i mordutredningen. 21.00 på TV3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar